Input:

Pogodba med dvema projektantoma (vzorec)

17.4.2023, , Vir: Verlag DashöferČas branja: 7 minut

16.61 Pogodba med dvema projektantoma (vzorec)

mag. Boštjan J. Turk

Odprite vzorec v Wordu.

PROJEKTANT 1

SEDEŽ

MATIČNA ŠTEVILKA

in

PROJEKTANT 2

SEDEŽ

MATIČNA ŠTEVILKA

sklepata naslednjo

p o g o d b o

1. člen

Predmet te pogodbe so storitve projektiranja in pridobivanje projektne dokumentacije za izgradnjo __________ [večstanovanjske stavbe] na zemljišču s parc. št. _______ [33/8, k.o. Krene] v izmeri ______ [456,13m2].

2. člen

Pogodba se nanaša na pogodbo med _________ [projektantom 1] in _______ [investitorjem], z dne ________ [12. 3. 2019], št. pogodbe ____ [223], o _______ [izvajanju projektiranja in pridobivanju projektne dokumentacije].

______ [Tretji] člen pogodbe št. _____ [223] med _______ [projektantom 1] in ______ [investitorjem] vsebuje določbo, ki nalaga, da lahko ________ [projektant 1] za potrebe izvedbe svojih obveznosti iz pogodbe št. ____ [223] sklene tudi pogodbo z drugimi projektanti, če ne razpolaga s pooblaščenimi arhitekti ali inženirji.

Pogodba št. _____ [223] med ______ [projektantom 1] in _____ [investitorjem] je priložena tej pogodbi pod Prilogo 1.

3. člen

Na podlagi te pogodbe se _______ [projektant 2] zavezuje, da bo ______ [projektantu 1] za izvedbo del, navedenih v prvem členu te pogodbe, priskrbel pooblaščene arhitekte, pooblaščene krajinske arhitekte in pooblaščene inženirje katerih strokovne rešitve so glede na namen in zahtevnost objekta ter namen izdelave projektne dokumentacije potrebne (29.


 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih