Vsebina

 

Od projekta do objekta

On-line priročnik Od projekta do objekta je praktični vodič po gradbeni zakonodaji. Namenjen je vsem, ki potrebujejo celovite informacije o organizaciji gradnje. Primeren je za investitorje, izvajalce, projektante in vse ostale, ki jih zanima področje gradbeništva. Vsebuje napotila na aktualno zakonodajo in potrebne napotke za gradnjo.

Z on-line priročnikom bodo vsi udeleženci, ki sodelujejo v življenjskem krogu objekta, redno prejemali aktualne informacije s področja zakonodaje, tehničnih predpisov, standardov in drugih dokumentov, ki urejajo graditev objektov, kar lahko bistveno vpliva na kakovost gradbenih objektov v procesu projektiranja, izgradnje in uporabe. Strokovne informacije v on-line priročniku so ponazorjene z uporabnimi primeri. On-line priročnik dopolnjujemo in posodabljamo v skladu s spremembami zakonodaje. O vsaki posodobitvi on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti (vzorec tukaj).

da, želim naročiti on-line priročnik

Strokovne vsebine, objavljene v on-line  priročniku vključujejo strokovne komentarje gradbene zakonodaje, gradbene kalkulacije, primere in vzorce obrazcev ter koristne nasvete, povezane z gradnjo. Poleg strokovnih člankov so vam v rubriki Vzorci vedno na voljo aktualni vzorci dokumentacije, ki so pravno preverjeni in primerni za takojšnjo rabo. Posebnost on-line priročnika so Pravni predpisi, kjer najdete čistopise zakonov in podzakonskih aktov. Učinkovito dopolnitev predstavljajo strokovni video seminarji z obsežnimi študijskimi gradivi, ki vam pomagajo zapletene spremembe zakonodaje razumeti na praktičen način >> tukaj.

več informacij o on-line priročniku

Prednosti on-line priročnika Od projekta do objekta

  • dopolnjevanje in posodabljanje vsebin v skladu s spremembami zakonodaje
  • takojšen dostop do strokovnih člankov povsod, kjer imate internetno povezavo
  • o posodobitvah in dopolnitvah on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti
  • do informacij lahko dostopate preko drevesne strukture kazala
  • s pomočjo iskalnika lahko iščete vsebine po ključnih besedah
  • vedno vam je na voljo napredni filter iskanja 
  • strokovne članke, vzorce in čistopise pravnih predpisov lahko natisnete
  • ustvarite si lahko arhiv priljubljenih vsebin
  • strokovnjaku lahko zastavite vprašanje - strokovni nasvet prejmete na vaš elektronski naslov
 

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih